Події

У Житомирській області Toyota з’їхала у кювет та перекинулась, загинув водій-киянин

25 August 2016, 11:43

24 серпня на автодорозі Шепетівка – Чуднів – Бердичів, поблизу с. Малосілка-1 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Toyota.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 серпня близько 19.40 на автодорозі Шепетівка – Чуднів – Бердичів, поблизу с. Малосілка-1. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції. За попередніми даними, водій автомобіля Toyota Camry, 54-річний киянин, рухаючись зі сторони м. Чуднова у напрямку м. Бердичева, на заокругленій ділянці проїзної частини не впорався з керування та з’їхав у кювет, де сталося перекидання автомобіля. Унаслідок ДТП водій автомобіля від отриманих травм загинув на місці пригоди. Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Житомир.info, на 13 км автодороги Дубрівка-Висока Піч у Баранівському районі 18 серпня близько 17.20 Mercedes злетів у кювет. Загинув водій.

Фото ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі