Події

У селі Житомирської області згорів будинок, в якому жили дві родини з 6 дітьми, в ОДА сказали – допоможуть

25 August 2016, 15:28

У селі Лопатичі Олевського району Житомирської області згорів житловий будинок, у якому проживали дві сім’ї з 6 дітьми. 

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«У с. Лопатичі (Житомирська область) нещодавно згоріло 2 будинки, в одному з них проживала багатодітна сім'я - мати та четверо дітей. Ніхто з людей від полум’я не постраждав, але будинки повністю згоріли. Сім’я з маленькими дітьми лишилася без речей, даху над головою, засобів для існування. Звертаємось до усіх небайдужих допомогти родині відновити втрачене майно. Банківські реквізити: Пархомець Людмила Володимирівна 4149 4978 6171 4535, адреса с. Лопатичі, вул. Зарічна, буд. 45», – повідомили читачі.

В управлінні сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Житомир.info розповіли, що родині буде надана допомога.

«У будинку на 2 родини сталася пожежа 20 серпня 2016 року. Згорів житловий будинок на два входи, там проживали: одна мати та 4 дітей, інша – 2 дітей. Там, де четверо дітей – двоє трирічні, одна дитина закінчила перший клас іде в другий, ще одна дитина закінчила 11 клас поступила до вищого навчального закладу. Там, де двоє дітей: одна дитина в перший клас, друга – закінчила четвертий. Зараз їх розселили по родичах. Сільська рада і райдержадміністрація вирішують питання по наданню матеріальної допомоги. Ми дали доручення нашому начальнику сім’ї, молоді та спорту Олевської РДА з’ясувати, які потреби зараз у родини конкретно є, по дитячому одягу, по дорослому одягу, і зараз є гуманітарна допомога, яку нададуть. Якщо чогось не буде, то вийдемо на отримувачів гуманітарної допомоги, до благодійних фондів по області, які згідно того переліку нададуть допомогу. Одна з мам працює у центрі соцслужб для сім’ї та молоді. Сільрада також збирає для них гроші», – розповів заступник начальника управлінні сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Олександр Антонюк.

Як повідомляє Житомир.info, у с. Гізівщина Любарського району Житомирської області зранку 5 серпня у приватному цегляному житловому будинку сталася пожежа. 6-місячного малюка госпіталізували.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі