Економіка

Фінінспектори попередили порушення у сфері держзакупівель на 8 млн грн в сільраді Житомирського району

25 August 2016, 16:34

У Зарічанській сільській раді Житомирського району фінінспектори попередили порушення у сфері держзакупівель на майже 8 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Держфініспекції у Житомирській області.

«Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час аналізу документів у Зарічанській сільській раді попередили порушення у сфері держзакупівель на суму майже 8 млн грн. В органі місцевого самоврядування з порушенням чинного законодавства розпочали проведення відкритих торгів із закупівлі робіт з будівництва дошкільного навчального закладу. Зокрема, у сільській раді не відхилили пропозицій учасників, що не відповідали вимогам документації конкурсних торгів, та не відмінили торгів. Крім того, оприлюднена документація цих торгів і повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів переможця не відповідали вимогам Закону України «Про здійснення державних закупівель». Тож Держфінінспекція в Житомирській області запропонувала усунути перелічені порушення. Зарічанська сільська рада як замовник взяла до уваги цю пропозицію, відмінивши процедуру закупівлі та розпочавши нову», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області Держфінінспекція за 7 місяців виявила порушень майже на 17 мільйонів і покарала посадовців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі