Влада

Екс-начальник реєстраційної служби Севастополя знову претендує на посаду керівника управління юстиції в Житомирській області

25 August 2016, 17:14

Колишній начальник реєстраційної служби головного управління юстиції в м.Севастополі Олександр Грабар повторно виграв конкурс на посаду начальника головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

Результати конкурсу, який Мінюст оголосив 12 липня цього року, оприлюднені на сайті міністерства.

Скрін з сайту Міністерства юстиції

Втім, коли новий начальник буде офіційно призначений в обласному управлінні юстиції поки не знають.

«Поки є тільки результати конкурсу, інформації про призначення ще немає. Є постанова Кабміну про погодження (кандидатури) з головою облдержадміністрації, тобто, як тільки Мінюст направить до губернатора запит на погодження кандидатури і буде позитивне (рішення) – відбуватиметься призначення», - сказала в.о. начальника головного територіального управління Ірина Волошина.

Нагадаємо, Олександр Грабар вже вигравав конкурс на посаду начальника управління, але кандидатуру переможця не погодив голова Житомирської ОДА Сергій Машковський.

Керівник реєстраційної служби Грабар в ефірі телеканалу "Первый Севастопольский", жовтень 2013 року

30 травня Мінюст знову оголосив конкурс на вакантну посаду начальника головного теруправління юстиції в Житомирській області.

«Конкурсною комісією за результатами конкурсу не визначено кандидатів на зайняття вакантних посад начальників Головних територіальних управлінь юстиції у Донецькій та Житомирській областях; заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області», - зазначається на сайті міністерства про результати цього конкурсу.

Як повідомляв Житомир.info, Олег Горай, який керував обласним управління юстиції з червня 2015 року, звільнився в січні цього року. З того часу в.о. начальника управління -  Волошина Ірина Петрівна.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі