Влада

12 «друзів Сухомлина»: оприлюднені прізвища членів Громадської ради при міському голові Житомира

27 August 2016, 09:41

До складу Громадської ради при Житомирському міському голові зараз входять 12 людей.

Про це ввечері 26 серпня повідомили на сайті міської ради.

«На разі завершується підготовка в організації постійно діючого колегіального консультативно-дорадчого органу при міському голові – Громадської ради. Цей орган гарантуватиме участь громадян у вирішенні питань місцевого значення, здійснюватиме громадський контроль за діяльністю виконавчих органів міської ради, налагоджуватиме ефективну взаємодію цих органів з громадськістю, враховуватиме громадську думку під час здійснення виконавчим комітетом Житомирської міської ради функцій і повноважень місцевого самоврядування. Житомирський міський голова Сергій Сухомлин особисто контролює питання створення Громадської ради. На даний момент розпорядження міського голови про створення Громадської ради готується до підпису, але вже зараз стало відомо, хто саме увійде до складу Громадської ради при Житомирському міському голові. Всі ці люди – є представниками різних інститутів громадянського суспільства: учасники АТО та волонтери, представники сфер медицини, освіти, релігії та культури», - йдеться у повідомленні.

Члені Громадської ради при міському голові:

1. Отець Богдан Бойко;

2. Віталій Мельничук;

3. Юрій Журбенко;

4. Лариса Журавльова;

5. Тамара Чугаєвська;

6. Петро Авраменко;

7. Георгій Мокрицький;

8. Віктор Камлук;

9. Олег Скидан;

10. Людмила Чижевська;

11. Юлія Мороз;

12. Михайло Гузун.

«Відповідний документ днями буде опубліковано на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради у розділі «Розпорядження міського голови». З усіма біографіями членів Громадської ради можна буде ознайомитися у даному розпорядженні. Кількісний склад Громадської ради при Житомирському міському голові підлягатиме змінам», - інформує міська рада.

Нагадаємо, на початку лютого мер ініціював створення Громадської рада при Житомирському міському голові – постійно діючий колегіальний виборчий консультативно-дорадчий орган для забезпечення участі громадян у вирішенні питань місцевого значення, здійснення громадського контролю за діяльністю виконавчих органів міської ради, налагодження ефективної взаємодії цих органів з громадськістю, врахування громадської думки під час здійснення виконавчим комітетом Житомирської міської ради функцій і повноважень місцевого самоврядування. За 10 днів надійшло 130 заявок від бажаючих стати членами Громадської ради, Сергій Сухомлин говорив, що кандидатури буде одбирати особисто і рада складатиметься не більш ніж з 35 людей.

Як повідомляв Житомир.info, перше установче засіданні Громадської ради при міському голові відбулося в липні цього року.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі