Події

У Житомирі біля університету ім. Франка Ford на пішохідному переході збив студента

29 August 2016, 12:41

У Житомирі 29 серпня на вулиці Велика Бердичівська, поблизу університету ім. І. Франка, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Ford, в якій постраждав пішохід.

Про це Житомир.info розповів читач Віктор.

«Близько 11.00 тут, де бібліотека педуніверситету, на розі вулиць Велика Бердичівська та Чорновола Ford «пиріжок» з будкою білого кольору, збив на пішохідному переході чоловіка. Стоїть «швидка», його забрали без свідомості у машину. Надають допомогу. Також під’їхала поліцейська машина. Дуже багато людей, кров на переході. Є свідки, які бачили, що водій машини збив чоловіка», – розповів читач.

Житомиряни, які знаходилися на місці події розповіли Житомир.info, що в ДТП постраждав студент.

«Самого ДТП я не бачила, їхала в тролейбусі №1. Зупинилися, і зрозуміли, що тут трапилося ДТП. Хлопець-студент, років 20, можливо, трішки більше. Винуватець аварії залишився на місці, не втік. Факт в тому, що поліція дуже повільно реагує. Чекали поліцію довго, «швидка» приїхала швидко, поліцію – чекали довго. Живим коридором ставали на дорогу, вже в присутності поліції машини намагалися проїхати. Ми своїми тілами ставали на дорогу і закривали машини, не давали їхати. Немає експертизи, яка мала б приїхати. А ще у нас таке велике прохання до місцевої влади: на цьому пішохідному переході восени я була свідком ДТП, коли збили маму і маленьку дитину. Після того, як добавили червоний колір пішохідному переходу – нічого не змінилося. Тут однозначно потрібно зробити лежачий поліцейський, який хоч якесь обмеження робив би. Про долю студента нам нічого не відомо, лише знаємо, що він у нейрохірургічному відділенні вже», – розповіла Олександра Кубернюк.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня 2015 року в Житомирі на вул. Велика Бердичівська маршрутка №108 збила маму з дитиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі