Події

У Житомирській області 18-річний хлопець на мотоциклі врізався в дерево і загинув

29 August 2016, 15:51

28 серпня поблизу села Ожгів Баранівського району Житомирської області сталася ДТП, в якій загинув 18-річний мотоцикліст.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 серпня близько 2.00 поблизу с. Ожгів Баранівського району. За попередніми даними, 18-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом Viper та здійснюючи поворот, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, унаслідок чого з’їхав у кювет де сталося зіткнення з деревом. Від отриманих тілесних ушкоджень керманич мотоцикла загинув на місці ДТП. Нині триває з’ясування всіх обставин події», – йдеться у повідомленні.

Шановні водії мотоциклів, мопедів, скутерів! Поліція нагадує, що дорога не вибачає недбалості й неуважності у поведінці учасників дорожнього руху. Тільки неухильне дотримання правил безпеки, уважність, обережність і вміння керувати транспортним засобом можуть уберегти водія від трагічних випадків на дорозі

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня у Коростені Житомирської області ВАЗ зіштовхнувся з мопедом, загинув водій,а пасажирка отримала травми і була доправлена до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі