Події

Військовий у складі злочинної групи виготовляв і продавав амфетамін у Житомирській і Вінницькій областях

30 August 2016, 09:41

Військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України скерувала до суду обвинувальний акт щодо організованої злочинної групи, члени якої з листопада 2015 року по березень 2016 року займалися незаконним обігом психотропних речовин на території Житомирської та Вінницької областях.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що раніше засуджений, маючи на меті організувати виготовлення та збут психотропної речовини – амфетамін, створив злочинну групу, залучивши військовослужбовця та ще двох осіб. Усі учасники групи діяли згідно з розробленим та узгодженим планом і заздалегідь розподіленими ролями кожного члена групи. Для збуту психотропної речовини, вони винаймали квартиру, а для виготовлення –орендували приміщення в гаражному кооперативі», – йдеться у повідомленні.

Їм інкримінується ряд тяжких та особливо тяжких злочинів (ч.1 ст.263, ч. 2,3 ст. 307, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 306, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 315, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 317, ч. 2 ст. 309, ч. 1,2 ст. 311 КК України), за вчинення яких передбачено покарання до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, під час огляду підсобного приміщення домоволодіння 46-річного жителя міста Коростеня поліцейські вилучили у нього макову соломку, готовий опій і прекурсори у шприцах та набої калібру 7,62 мм. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотиків.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі