Місто

Житомирський університет визнали одним із кращих за організацією фізичного виховання

31 August 2016, 18:09

У Міністерстві освіти і науки підбили підсумки Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах. За результатами завершального туру, Житомирський державний університет імені Івана Франка посів третє місце у номінації «Вищі навчальні заклади типу: інститут, академія, університет (з факультетами фізичного виховання та вищі навчальні заклади, підпорядковані Міністерству молоді та спорту України)».

Про це 31 серпня у коментарі Житомир.info розповіла керівник прес-центру ЖДУ ім. І. Франка Олена Свінціцька.

«Конкурсом займалося Міністерство. На початку року було оголошено про те, що цьогоріч буде відбуватися такий огляд-конкурс серед вищих навчальних закладів, у яких є факультети фізичного виховання, які підпорядковуються Міністерству молоді та спорту. Там (у конкурсі) – кілька номінації. У другій «Вищі навчальні заклади типу: інститут, академія, університет (з факультетами фізичного виховання та вищі навчальні заклади, підпорядковані Міністерству молоді та спорту України)» наш університет зайняв третю позицію. Детальніше про це, я думаю, вже завтра розповість тренер олімпійців Володимир Зорнік, який у нас на першому дзвінку буде вручати кубок ректору з цього приводу», – сказала Свінціцька.

Загалом, журі конкурсу оцінювало стан організації роботи з фізичного виховання, результативність навчального процесу, організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед вищих навчальних закладів у 2014-2015 навчальному році.

Інформацію про переможців конкурсу оприлюднили також і на сайті Міністерства освіти і науки України, у наказі № 990 від 17.08.2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, команда науковців Житомирського державного технологічного університету перемогла у конкурсі проектів молодих вчених, отримавши державне фінансування у розмірі 450 тис. грн. Їхній проект спрямований на відновлення економіки, водних об’єктів, лісових і земельних ресурсів у зоні АТО. Втілити його науковці планують упродовж двох років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі