Події

Після сімейного обіду 8 жителів Житомирської області з кишковою інфекцією потрапили до лікарні

7 September 2016, 13:01

Восьмеро жителів Житомирської області, серед яких двоє дітей, опинилися в лікарні зі спалахом гострої кишкової інфекції.

Про це повідомляє головне управління Держпродспоживслужби у Житомирській області.

«6 вересня 2016 р. серед жителів Овруцького району зареєстровано побутовий спалах гострої кишкової інфекції. Всього захворіло та госпіталізовано в інфекційне відділення Овруцької центральної районної лікарні 8 хворих, з них 2 дітей. Перебіг захворювання середнього ступеню важкості. Спалах виник в побуті після проведення сімейного обіду у приватній оселі. У вогнищі працюють фахівці Держпродспоживслужби Овруцького району. З метою локалізації та ліквідації спалаху проводиться комплекс протиепідемічних заходів. Для лабораторних досліджень відібрано зразки харчової продукції, питної води, взято гігієнічні змиви з об’єктів довкілля. Проведено бактеріологічні обстеження 11 осіб, які були присутні на обіді. В даний час проводяться лабораторні дослідження відібраних проб», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня у Новограді-Волинському зі спалахом кишкової інфекції до лікарні потрапили 6 дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі