Суспільство

Житомирські веслувальники завоювали на Чемпіонаті світу в Росії усі призові місця

13 September 2016, 16:38

Спортсмени з Житомирської області привезли з Чемпіонату світу з греблі на човнах золоту, срібну та бронзову медалі.

Чемпіонат відбувся в Росії, - повідомили 13 вересня на сайті управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.  

«З 07 по 11 вересня на каналі «Крилацький» (Росія) відбувся Чемпіонат світу з греблі на човнах «Дракон». В змаганнях взяли участь представники 18 країн світу. Усі призові місця чемпіонату вибороли представники Житомирщини: I місце -  Віталій Дуда, II місце - Мороз Дмитро та Юрій Бардашевський, III фінішувала Анна Тітар, для якої ці змагання стали дебютними. Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших спортивних звершень!», - пишуть на сайті управління.

Російські інтернет-сайти повідомляють, що в міжнародній регаті брали участь спортсмени з 19 країн. 

Вікіпедія пише, що гребний канал «Крилатське» - це спортивна споруда в Москві, в районі Крилатське.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2016 року в Житомирі урочисто відкрили першу в історії міста регату пам’яті Ліміновича - відкриту першість Житомирської області з веслування на човнах «Дракон». Переможцем стала любительська команда з легендарної 95-ї житомирської бригади.

Начальник управління сім’ї, молоді та спорту ЖОДА Світлана Гресь та володар срібла чемпіонату Дмитро Мороз. Фото управління сім’ї, молоді та спорту

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі