Політика

У Житомирі вшосте відзначили День мікрорайону Малікова

19 September 2016, 14:00

Майстер-класи, розваги та святковий концерт – саме так вже вшосте відзначили День мікрорайону Малікова в Житомирі. Нові патрульні поліцейські та рятувальники провели майстер-класи для малечі, а гарний настрій дорослим своїми виступали дарували творчі колективи дитячих садочків, зразкова хореографічна студія «Світлячок» та Житомирський фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав».

На свято люди сходяться цілими родинами. Місцеві жителі кажуть, за шість років формат святкування змінюється лише в кращу сторону.

«Нам подобається, що в нас в єдиного району є свій День мікрорайону. Тобто, немає свята Крошні, немає свята Польової, а є саме свято мікрорайону Малікова. І яким би не було свято, але для дітей це щось нове, це щось не таке як зазвичай, це не школа, це не звичайна субота чи неділя, це свято. А зміна обстановки завжди дуже корисна як для дітей, так і для дорослих. З кожним роком все стає цікавіше. Ось привезли автівки. Зазвичай велика черга до місця де дітям роблять аквагрим, а сьогодні найбільша черга саме біля автомобілів. Тобто, це щось новеньке і щось інше», - розповідає жителька мікрорайону Ольга Красько.

«Ідея досить непогана, я думаю. Людям весело. Більше я бачу тут родин, людей у яких є діти. І я бачу, що люди задоволені і гарно проводять свій час», - каже Яна Петрушевська.

За словами організаторів День мікрорайону Малікова задумувався саме як родинне свято, тому найбільшу увагу у програмі приділено сімейному дозвіллю. Головний ініціатор та організатор свята депутат Житомирської міської ради Тетяна Онопрієнко розповідає, цього року вдалось організувати навіть більше, ніж планувалось.

«Це родинне свято. Мені дуже хотілося би, щоб кожен мешканець нашого мікрорайону відчував себе частинкою нашої великої родини, щоб жоден не залишався байдужим до всього, що відбувається у нашому мікрорайоні. Адже мікрорайон - це найбільше надбання у громади. Ми маємо цінувати, пишатись тим, що маємо, пам’ятати свою історію. Ну, і, звичайно, думати про краще майбутнє. Ви знаєте, вдалось навіть більше, ніж планувалось. А саме головне, що дуже багато мешканців мікрорайону вийшли розділити це свято. Це найголовніше надбання цього свята», - каже депутат Житомирської міської ради.

Також під час святкування на головному майданчику грамотами та подарунками  відзначили кращих мешканців мікрорайону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі