Місто

У житомирському ТТУ хочуть збирати електробуси і залучати до цього студентів

22 September 2016, 14:35

22 вересня студенти Житомирського національного агроекологічного університету  ознайомилися з роботою житомирського трамвайно-тролейбусного управління та зустрілися з міським головою Сергієм Сухомлиним та керівництвом підприємства.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«ТТУ потребує омолодження. Навчаючись у своєму ВУЗі ви зможете отримати колосальний досвід та стаж роботи на одному з найбільших підприємств нашого міста. Цей досвід для молодої людини зайвим не буде, як і зарплата яку ви офіційно отримуватимете», – зазначив директор підприємства Андрій Нечуйвітер.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин наголосив на тому, що у планах міської влади великі амбіції по реформуванню ТТУ та його модернізації.

«Житомирське ТТУ одне з найстаріших в Україні. Це підприємство має велику історію і відіграло значну роль у розвитку нашого міста. Ми маємо амбітні плани по розвитку електротранспорту у Житомирі. Зараз ми ведемо переговори з нашими китайськими партнерами по можливій вузловій зборці електробусів, які працюють на батареях. Кожен з вас може долучитися до цього процесу та отримати унікальні навики», - сказав міський голова.

Як повідомляв Житомир.info, мер Сергій Сухомлин розповів про плани по випуску на базі трамвайно-тролейбусного управління трамваїв і електробусів.

Фото з сайту Житомирської міської ради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі