Місто

Головний архітектор Житомира Євгенія Черкасова розповіла, як виглядатиме сцена і фонтан на Михайлівській

23 September 2016, 14:01

На вулиці Михайлівській у Житомирі, після реконструкції будуть і сцена, і фонтан. Запланований по проекту громадський простір перепланували.

Про це розповіла заступник директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міськради Євгенія Черкасова.

«Перепланували трішки місце розміщення сцени і фонтану, зважаючи там на технічні деякі аспекти. Передбачена сцена з накриттям, місце де мешканці зможуть розміщуватись для того, щоб дивитися, те що відбувається на сцені.Також сцена буде збірна і розбірна, монтуватися буде на період весна, літо, осінь і на свята, мабуть що на Новий рік і на Різдвяні свята. Фонтан ми запланували площинний, не буде ніяких перешкод, не буде ніяких  бортів, чаши якоїсь, будуть вмонтовані форсунки», - зазначила Євгенія Черкасова.

Скільки буде коштувати будівництво фонтану, головний архітектор поки що сказати не може, адже ще не визначились із його технічними параметрами.

«Ми зараз обмираємо саму конструкцію фонтану і технічні параметри фонтану. Фонтан повністю буде зроблений за рахунок не бюджетних коштів», - каже Євгенія Черкасова.

Євгенія Черкасова сподівається, що до Нового року таки встигнуть добудувати запланований громадський простір.

«Ми зробимо таким чином Михайлівську у цьому році, щоб громадський простір був зроблений, і щоб ми могли зимові свята святкувати в громадському просторі», - розповіла Євгенія Черкасова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі