Події

Житомирські поліцейські затримали 28-річного чоловіка, який викрадав комп’ютерну техніку з гуртожитків

24 September 2016, 10:02

28-річний раніше судимий житомирянин за півтора тижня вчинив низку крадіжок, спокусившись чужими речами. Таким чином чоловік заробляв гроші на чергову дозу наркотиків. 

Про це пише сайт ГУ Нацполіції у Житомирській області.
 
«Упродовж останнього тижня до Житомирського відділу поліції надійшло декілька повідомлень від жителів обласного центру про викрадення комп’ютерної техніки. Окремі з них – від мешканців житомирських гуртожитків, з кімнат яких у відсутність господарів зникли ноутбуки.
 
На місцях подій правоохоронці вилучили слідову інформацію, аналіз якої дозволив припустити, що до злодіянь причетна одна і та сама особа – 28-річний житомирянин. З цим чоловіком поліцейські вже були знайомі, оскільки він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів. Як було з’ясовано, чоловік не так давно звільнився з місць позбавлення волі. До того ж, оперативники упізнали молодика на відеозаписі, вилученому в одному з торгівельних центрів, звідки до поліції також надійшло повідомлення про крадіжку вартісного мобільного телефону. Підозрюваного поліцейські затримали за місцем його проживання. Чоловік не заперечував свою причетність до нових крадіжок, пояснивши власні протиправні дії гострою потребою коштів», - йдеться у повідомленні.
 
«Нині встановлена причетність затриманого до щонайменше 6 крадіжок, учинених упродовж півтора тижня. Чоловік є наркозалежним, а тому викрадені речі здавав у ломбарди або перепродував. Виручені кошти витрачав на чергову дозу наркотиків», - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.
 
Досудове розслідування за вказаними фактами триває. За чинним законодавством затриманому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.
 
Як повідомляв Житомир.info, у с. Сокільчі Попільнянського району Житомирської області 78-річна бабуся віддала 28 тисяч гривень «цілителькам», які за допомогою магічного обряду обіцяли покращити її здоров’я.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі