Культура

Житомирський гурт подарував суддям шоу «Ікс-фактор» шкарпетки і заспівав про французькі булочки

26 September 2016, 10:40

Житомирський гурт «Остров добрых надежд» взяв участь у кастингу вокального телешоу «Ікс-фактор». При цьому вони не лише виконали зі сцени авторську пісню «Французкие булочки», а й презентували суддям проекту шкарпетки житомирського виробництва.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу СТБ.

«Ми приїхали зі славного міста Житомира. Нас бус обламався – довелося на попутках їхати. Хотів би сказати, що місто Житомир славиться не тільки інженерами в космічній галузі, але й легкою промисловістю. Тому ми вам кілька подаруночків привезли», – розповів фронтмен гурту, після чого «острів’яни» вручили суддям шоу по кілька пар шкарпеток.

Разом із тим у профайлі музиканти відрекомендувалися як «ініціативна група творчих інтелігентів із вирішення важливих питань». Склад їхнього колективу доволі різношерстий. Так серед них – сантехнік, продавець, власник страхової фірми, електрик, громадський діяч і просто гітарист.

Однак житомирянами таки не вдалося вразити членів журі своїм виступом. Хлопці отримали лише два «так» із чотирьох – від композитора та продюсера Костянтин Меладзе і танцівника Антона Савлепова.

«Цей гурт належить до таких «тестових» гуртів. Тобто вони мають смисл в тому випадку, якщо у реально має бути якийсь дуже смішний текст. От якби там були тексти, як у гурту «Ленінград», тоді було би все зрозуміло – і це реально смішно. А тут несмішно…» – прокоментував Меладзе, порадивши житомирянам «допрацювати» себе.

Як повідомляв Житомир.info, вдало виступити на кастингу «Ікс-фактора» та пройти до етапу «Тренувальний табір» змогли  житомирянин Дмитро Ніжельський і російський співак Вітольд Петровський, який раніше проживав у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі