Події

Підприємців-рибалок Житомирської області попередили про шахраїв, які збирають кошти «на потреби АТО»

27 September 2016, 17:24

У Житомирській області діють самозванці, які під виглядом працівників управління Держрибагентства збирають кошти на потреби АТО.

Про це 26 вересня поінформувало управління рибоохорони в Житомирській області.

«22 вересня 2016 року до Держрибагентства надійшла інформація, що один із благодійних фондів ініціював збір коштів з рибалок-промисловиків на потреби воїнів АТО від імені Держрибагентства. Держрибагентство офіційно заявляє, що не має спільних програм із жодним благодійним фондом щодо збору коштів. Дана інформація не відповідає дійсності та може бути частиною шахрайської схеми із отримання неправомірної вигоди третіми особами. Благодійність і допомога воїнам АТО є шляхетною справою, проте участь у ній є особистим вибором кожного громадянина. Закликаємо зважено підходити до вибору способу допомоги і рекомендуємо робити це через перевірені фонди та волонтерів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 13 вересня 2016 року кілька десятків рибалок та активістів пікетували управління рибоохорони в Житомирській області. У 2015 році повідомляли про шахраїв, які діяли від імені помічників голови ОДА, Міністерства освіти і науки,  Держгірпромнагляду, керівника податкової, а в  2016 році – від імені Національного антикорупційного бюро.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі