Влада

Депутати Житомирської міськради хочуть виділити ще 7,5 млн грн для погашення боргу водоканалу за електроенергію

28 September 2016, 10:05

Депутати Житомирської міської ради хочуть внести зміни до Програми благоустрою та розвитку комунального господарства міста Житомира на 2016-2018 роки і виділити 7,5 млн грн для розрахунків за електроенергію водоканалу.

Відповідний проект рішення сесії «Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2015 №38 «Про затвердження Програми благоустрою та розвитку комунального господарства міста Житомира на 2016-2018 роки» від 23.09.2016 опублікований на сайті Житомирської міськради.

«З метою забезпечення належного утримання і поточного ремонту об’єктів благоустрою міста, створення умов щодо захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада Вирішила: Внести зміни в рішення міської ради від 28.12.2015 №38 «Про  затвердження Програми благоустрою та розвитку комунального господарства міста Житомира на 2016-2018 роки» та викласти додаток 2 до цієї Програми в новій редакції, що додається», – йдеться в проекті рішення.

У додатку до проекту зазначається, що зміни планують внести в розділ «5.2.Внески до статутного капіталу КП «Житомирводоканал». У коментарі Житомир.info начальник управління комунального господарства Житомирської міськради Олександр Марцун розповів, що для розрахунків за електроенергію водоканалу депутати хочуть виділити 7,5 млн грн.

«На початку року 27 млн гривень не доставало для розрахунків за електроенергію водоканалу. Депутати вирішили, що ці кошти не будуть виділяти одною сумою на початку року, а будуть повертатись до і цього питання щоквартально і розбиратись, що зробив водоканал, щоб зекономити електричну енергію і за цей час на скільки подорожчала електроенергія. Тому, це питання розглядається щоквартально, ну й на цій сесії буде на четвертий квартал. Там 25 мільйонів було з наростаючим, в цьому кварталі буде виділено 7,5 млн», – зазначив Олександр Марцун.

Як повідомляв Житомир.info, борг КП «Житомирводоканал» за спожиту у серпні електроенергію зменшився на 2,5 млн грн в порівнянні з попереднім місяцем.

Скрін з додатку до проекту рішення

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі