Події

У житомирській лікарні готують до операції 7-річну дівчинку, яка впала з перил у школі

28 September 2016, 11:20

У селищі Першотравенськ Баранівського району семирічна школярка місцевої школи, впавши з другого поверху сходинкового майданчика, у важкому стані потрапила до реанімації Житомирської обласної дитячої лікарні.

Про це повідомляють на сайті «Місто Баранівка», з посиланням на Баранівське відділення поліції.

«23 вересня о 01:37 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що до обласної дитячої лікарні доставлено 7-річну жительку смт Першотравенськ Баранівського району з тілесними ушкодженнями, які вона отримала 22 вересня близько 14:30 внаслідок падіння з другого поверху сходинкового майданчика місцевої школи. На даний час учениця перебуває в реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма. Стан важкий. По вищевказаному факту Баранівським відділенням поліції проводиться перевірка для встановлення всіх обставин події», – йдеться у повідомленні.

Начальник управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Вадим Калінін у коментарі Житомир.info розповів, що нещасний випадок стався через те, що дівчинка каталася на перилах.

«У нас є офіційна доповідна начальнику відділу освіти, що на терміні перебування у групі продовженого дня дитина відпросилася до туалету і тим часом каталася на перилах, з яких і впала», – сказав Калінін.

Разом з тим, у Житомирській обласній дитячій лікарні Житомир.info повідомили, що наразі стан дитини стабілізувався і її готують до операції.

«Динаміка позитивна: дитина при свідомості, розмовляє. Але у неї є ще перелом щелепи. У зв’язку з цим відбулася консультація щодо проведення оперативного втручання. Ми не проводили його, зважаючи на важкість стану, в якому перебувала дитина. Тому зараз ми готуємо її до операції, яку плануємо провести сьогодні», – зазначив заступник головного лікаря з хірургічної роботи Микола Бобер.

Як повідомляв Житомир.info, кілька років тому схожий випадок стався у Житомирі: тоді 9-річного школяра, який впав зі сходів, госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі