Події

На території житомирської школи на Крошні одноліток відібрав телефон у 14-річного хлопця

28 September 2016, 13:00

27 вересня на території однієї із житомирських загальноосвітніх шкіл в районі Крошні в 14-річного школяра одноліток викрав мобільний телефон.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Близько 15.30 до Житомирського відділу поліції звернулася житомирянка, яка повідомила про те, що в її 14-річного сина невідомий вирвав з рук мобільний телефон і втік. Правоохоронці з’ясували, що подія трапилася на території однієї із житомирських загальноосвітніх шкіл на очах в інших учнів, які поверталися додому після навчання. Дільничні офіцери поліції встановили очевидців і у ході бесіди з ними виявилося, що до кримінального правопорушення може бути причетний одноліток потерпілого школяра, який навчається у загальноосвітньому закладі, розташованому поруч з місцем події. Візит правоохоронців додому до підозрюваного підлітка став неприємним сюрпризом і для хлопця, і, тим паче, для його батьків. Чужий телефон, відібраний у потерпілого, поліцейські вилучили. Причини, які штовхнули юнака на вчинення злочину, нині встановлюються у рамках розпочатого за фактом грабежу (ст.186) ККУ кримінального провадження. Подібні протиправні дії, за чинним законодавством, караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, позбавленням волі строком до 4 років», – йдеться в повідомленні.

У поліції Житомир.info розповіли, що інцидент стався в районі Крошні.

Як повідомляв Житомир.info, 21 вересня біля житомирської школи, яка знаходиться навпроти управління поліції, у 6-класниці намагалися вкрасти телефон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі