Влада

Житомирська міськрада збирається відмовити ДП «Аеропорт» і ще чотирьом юридичним особам у розробці проектів землеустрою

30 September 2016, 09:51

Відмовити у наданні дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок запропонують житомирським депутатам на черговій сесії міськради.

Проект рішення сесії «Про відмову в задоволенні звернень юридичних осіб стосовно надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» 29 вересня розмістили на офіційному сайті мерії.

Відмовити у розробці проектів землеустрою збираються п’ятьом юридичним особам, земельні ділянки яких розташовані на території міста, а саме: СП «Техноцентр», громадська організація «Об'єднання човнярів Житомира», ДП «Аеропорт Житомир» ТОВ «Акорд»,  ТОВ «Ессет Холдин» і ТОВ «Завод «Галичина».  Причиною відмови переважно вказаний той факт, що передача в оренду землі, яка перебуває у державній або комунальній власності, проводиться за результатами проведення земельних торгів.

Список юридичних осіб, яким мають намір відмовити у розробці проектів землеустрою, виглядає так:

Як повідомляв Житомир.info, рішенням сесії Житомирської міської ради від 18 червня 2014 року дочірньому підприємству «Аеропорт Житомир» товариства з обмеженою відповідальністю «Акорд» була надана в оренду земельна ділянка площею 58,5213 га для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту терміном на 5 років. У жовтні 2014 року прокуратура пред’явила позов про стягнення з підприємства 306 тис. грн за втрати від сільськогосподарського виробництва, який господарський суд повністю задовольнив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі