Події

У Бердичеві стажер викрав з сейфу ювелірної майстерні золотих прикрас на 26 тисяч гривень

30 September 2016, 11:03

У Бердичеві 23-річний хлопець під час стажування в ювелірній майстерні викрадав золоті прикраси. Його обвинувачено у 7 крадіжках виробів вартістю 26 тисяч гривень та відповідні матеріали направлено до суду.

Про це Житомир.info  повідомила прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«До чергової частини Бердичівського відділу поліції звернувся 32-річний підприємець та повідомив, що у нього зникли золоті прикраси. На місці події правоохоронці з’ясували, що за місцем проживання заявника знаходиться ювелірна майстерня, з сейфу якої і зникли золоті прикраси. Слідів злому чи пошкодження замка вхідних дверей або сейфу експерти не виявили. У ході спілкування із заявником поліцейські з’ясували, що до майстерні мав доступ парубок, який певний час проходив стажування. Правоохоронці, провівши низку спеціальних заходів, перевірили 23-річного хлопця щодо можливої причетності до зникнення прикрас. Підозри щодо вчинення крадіжки саме ним виправдались. Згодом молодик розповів поліцейським, що, за відсутності власника, кілька разів таємно проникав до майстерні і викрадав ювелірні вироби. Потім здавав їх до ломбарду, а отримані від 7-ми незаконних оборудок гроші витратив на власні потреби», – йдеться в повідомленні.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Парубка обвинувачено у вчинені 7-ми крадіжок ювелірних виробів та матеріали направлено до суду. Відповідно до чинного законодавства за такі протиправні дії визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 22-річна дівчина двічі за ніч обікрала випадкову знайому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі