Події

У Коростені троє жінок ховали у себе вдома наркотики вартістю понад 60 тис. грн

30 September 2016, 16:00

Під час одночасних санкціонованих обшуків 29 вересня у будинках жительок міста Коростеня поліцейські вилучили наркотики, загальна вартість яких на чорному ринку становить понад 60 тис. грн. Господарки домоволодінь обґрунтовано підозрюються у причетності до незаконного обігу наркотиків. У рамках досудового розслідування триває з’ясування всіх обставин.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«З метою забезпечення збереження речових доказів та попередження можливого знищення наркотичних засобів нами одночасно із залученням додаткових сил поліцейських у трьох оселях представників ромської народності було проведено санкціоновані обшуки. У результаті спроби осіб, причетних до нелегального поширення наркотиків, заховати метадон та інші речовини виявились невдалими. У будинку та підсобних приміщеннях вилучені красномовні свідчення протиправної діяльності,» – розповів начальник управління з обслуговування Волинської, Рівненської та Житомирської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Олексій Душейко.

У квартирі 56-річної жінки виявлено близько 10 г розфасованого метадону та 100 мл опію. У підсобних приміщеннях домогосподарства 32-річної жительки райцентру поліцейські знайшли 20 розфасованих поліетиленових згортків із подрібненою рослиною масою зеленого кольору загальною вагою до 1 кг. А у ще однієї їх спільниці, 53-річної коростенки, було виявлено 200 мл «ширки» у пляшечках.

«У ході розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, поліцейські зібрали відомості щодо наявності заборонених речовин у будинках кількох жителів міста Коростеня. Усе вилучене нині направлено на відповідне експертне дослідження», – уточнюють в управлінні поліції.

Нині розслідування кримінального провадження триває. Встановлюються канали надходження наркотичних засобів та їх подальше розповсюдження. У поліцейських є підстави стверджувати, що усі троє жінок пов’язані між собою протиправною діяльністю.

Фото з сайту ГУНП в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, прокуратура Житомирської області розслідує справу щодо продажу алкоголю, через який одна людина померла та двоє отруїлися.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі