Влада

Мер розпорядився створити робочу групу, яка вивчить питання реконструкції житомирського парку і Старого бульвару

30 September 2016, 17:36

У Житомирі збираються затвердити склад робочої групи, яка вивчить питання реконструкції території комунального підприємства «Парк» міськради та Бульвару Старого.

Розпорядження міського голови Житомира Сергія Сухомлина «Про створення робочої групи» від 29 вересня розміщене на сайті міської ради.        

«З метою збереження паркового середовища, створення сприятливих умов для масового відпочинку та оздоровлення в паркових зонах мешканців міста, їх змістовного дозвілля, розвитку спортивного туризму та пропаганди здорового способу життя, на  виконання рішення Житомирської міської ради від 21.07.2016 № 268 «Про внесення змін до  Комплексної цільової програми розвитку культури міста Житомира на 2015-2017 роки»:

     1. Затвердити склад робочої групи по вивченню питання щодо реконструкції території комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради та Бульвару Старого згідно з додатком.

     2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В.», - йдеться у розпорядженні.

У додатку – список з 19 осіб, яких пропонується включити до робочої групи, в тому числі заступники мера Матвій Хренов та Олександр Фещенко.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2016 року міська влада збирала знайти винних у неякісній реконструкції літньої естради «Ракушка» в парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагарніна і змусити їх за свій рахунок усунути брак.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі