Місто

Змагання з веслування на байдарках і каное у Житомирі відкривали бронзовий призер Ріо та дворазовий олімпійський чемпіон

1 October 2016, 18:40

Більше 300 спортсменів з усієї України з’їхались у Житомир на Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное «Меморіал пам`яті С.З.Ліміновича», які стартували 1 жовтня.

Минулого року ці змагання, які започаткував син видатного спортсмена, в статусі чемпіонату області зібрали близько 250 спортсменів. Цього разу турнір отримав офіційний статус Всеукраїнських змагань.

«Сьогодні представлена географія всієї України,спортсмени з заходу, з центральних областей, склад учасників – більше 300 чоловік, це дуже серйозні змагання. Тільки чемпіонат України серед юнаків у Ковелі за кількістю спортсменів може перевищити ці змагання. Тут є спортсмени дуже досвідчені, призери і чемпіони світу, Європи і також є спортсмени молодшої вікової групи – новачки, які роблять свої перші кроки у спортивному житті», - розповів суддя змагань Володимир Бойко.

На церемонії відкриття були присутні представники влади міста та області, родичі Сергія Ліміновича, дворазовий олімпійський чемпіон Олександр Шапаренко, а також бронзовий призер Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Дмитро Янчук.

Усі вони згадували відомого каноїста та бажали успіхів веслувальникам. Триватимуть змагання впродовж двох днів. Генеральним спонсором змагання виступив ЖК "Тетерівський бульвар".

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі