Україна

До виходу першого українського повнометражного 3D мультфільму видадуть книжку

6 October 2016, 12:27

Новий час. Нова легенда. Новий герой. Під таким девізом в Україні очікується вихід популярної казки Антона Сіяніки «Микита Кожум'яка». Книга з'явиться в оновленому форматі з кінообладинкою до релізу першого українського 3D анімаційного фільму-фентезі спеціальним накладом від Видавничої групи КМ-Букс.

Ідея казки народилася в кінці 2006 року. З 2007 історія багаторазово трансформувалася разом зі сценарієм мультфільму і до 2010 року придбала свій нинішній вигляд.

Як повідомляє керівник мультиплатформного проекту «Микита Кожум'яка» Сергій Гаврилов це історія про героя нового часу, єдина зброя якого любов. Це добра і розумна книга для дітей. Вона про здатність бути хоробрим, про цінності любові та дружби, уміння не здаватися і долати свої страхи. Антон Сіяніка в легкому форматі переносить читача в неймовірну пригоду Чарівного світу.

«Прочитавши казку, одна маленька читачка попросила тата купити книги всім хлопчикам в її класі, щоб знали, як себе вести з дівчатками», - резюмує керівник проекту.

Історія, яка вже привернула до себе увагу міжнародний кінематограф вийде в національному прокаті вже 13-го жовтня, а в наступному році його побачать глядачі 20 країн світу. І це тільки початок великого шляху Першого Українського повнометражного 3D мультфільму.

Над створенням мультфільму працювали понад 200 осіб, до музичного супроводу був запрошений оркестр, який налічував 62 людини, спеціально до мультфільму було написано 7 пісень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі