Події

У Житомирі жорстоко побили рабина: зламали ніс, вибили зуби (доповнено)

8 October 2016, 10:12

У Житомирі зазнав нападу рабин Дойч.

Про це у соцмережі 7 жовтня написав гoлoвний pабин Києва та Укpаїни Мoше Pеувен Асман.

«В Житомире сильно избит раввин Дойч. Сейчас идет операция. Просьба молиться за его здоровье», - написав Моше Асман.

Прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна Житомир.info інформацію про побиття підтвердила.

«7 жовтня під час несення служб до екіпажу «106» патрулів звернувся чоловік з тим, що по вул. Привокзальній у Житомирі лежить людина з ножовим пораненням. Було викликано швидку медичну допомогу, лікарі діагностували у потерпілого черепно-мозкову травму. У чоловіка єврейської національності були виявлені перелом носа, вибиті зуби та численні гематоми. Потерпілий був доставлений до лікарні в непритомному стані», - розповіла Діна Корчевна.

Доповнено:

За повідомленням відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Житомирській області, яке надійшло 8 жовтня о 12.04, за даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

«7 жовтня близько 9.00 до Житомирської обласної лікарні було доставлено невідомого чоловіка без свідомості з травмами голови. Згодом було встановлено, що потерпілий - 63-річний громадянин Ізраїлю, який 5 жовтня прибув до України і перебував у знайомого у Житомирському районі. У ході досудового розслідування  встановлено, що потерпілого виявили перехожі близько 8.00 поблизу залізничного вокзалу у непритомному стані. Попередньо у чоловіка було діагностовано закриту черепно-мозкову травму та забої головного мозку. Також з’ясовано особу чоловіка, до якого прибув потерпілий. Триває встановлення обставин травмування іноземця. Кримінальне провадження розпочато за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України», - інформує відділ комунікацій ГУ НП.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2016 року в Житомирі невідомі напали на таксиста та поранили його ножем у шию, підозрюваних затримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі