Влада

Проведення нової тролейбусної лінії на Маликова не зашкодить житловим будинкам, – Житомирська мерія

10 October 2016, 11:26

Проведення нової тролейбусної лінії у мікрорайоні Маликова, що передбачає встановлення опор, не зашкодить житловим будинкам по вулиці Новопівнічній.

Про це 10 жовтня повідомили на сайті Житомирської міської ради.

«Мешканці вулиці Новопівнічної, які переживають за власні помешкання через проведення нової тролейбусної лінії, днями під час виїзної наради поспілкувались із заступником міського голови Дмитром Ткачуком, працівниками Житомирського трамвайно-тролейбусного управління та депутатами міської ради. Жителі району Маликова стурбовані встановленням опор та опорних конструкцій для проведення повітряної контактної мережі, що буде забезпечувати електропостачання тролейбусів», – йдеться у повідомленні.

Представники міської влади пояснювали мешканцям, що всі роботи проводяться відповідно до технічних норм і розроблених проектів, що пройшли всі необхідні комісії та експертизи.

«Основним зауваженням людей було те, що їх будинки не витримають руху важкої техніки. Ці переживання є даремними, адже по вулиці Новопівнічній взагалі тролейбус йти не буде. Ця зустріч відбулась для того, щоб безпосередньо на місці за участі фахівців роз’яснити мешканцям всі важливі деталі цього проекту», – пояснює заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Після проведення роз’яснювальної роботи з мешканцями району був складений план дій по усуненню всіх зауважень, що надійшли від жителів вулиці Ново-північної.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі почали проводити тролейбусну лінію на Маликова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі