Події

У Житомирській області затримали трьох людей, які випалювали деревне вугілля біля державного кордону

12 October 2016, 13:03

В Олевському районі, біля державного кордону, співробітники Держприкордонслужби затримали трьох українців, які випалювали деревне вугілля у чотирьох ємкостях. У порушників також виявили близько 30 тонн готової продукції.

Про це 12 жовтня повідомили на сайті Держприкордонслужби.

«Учора (11 жовтня, – ред.) в Овруцькому районі Житомирської області співробітники Державної прикордонної служби України затримали трьох наших співвітчизників, які займалися протиправною діяльністю. Так, у безпосередній близькості від державного кордону прикордонники виявили трьох наших співвітчизника, які випалювали деревне вугілля в чотирьох ємкостях. На момент затримання порушники уже добули близько 30 тонн готової продукції з деревини, яка ймовірно була вирубана у незаконний спосіб», – йдеться у повідомленні.

За фактом порушення законодавства України в екологічній сфері співробітники Держприкордонслужби проінформували співробітників Нацполіції, а виявлені ємкості, деревину та вугілля вилучили та передали взаємодіючим підрозділам.

Фото з сайту Держприкордонслужби.

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня у двох районах Житомирщини співробітники СБУ спільно з Нацполіцією та прокуратурою виявили два виробництва із майже 40 тоннами розфасованого деревного вугілля.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі