Суспільство

На Покрову житомирські прикордонники заклали перший камінь у фундамент майбутньої каплиці

15 October 2016, 10:09

У Житомирі 14 жовтня, на День Покрови Пресвятої Богородиці, біля адмінбудівлі Північного регіонального управління Держприкордонслужби України відбулось закладення та освячення першого каменю на будівництво Православної каплиці.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Північного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Життям доведено, що ні моральність, ні патріотизм, не можуть відродитися на ґрунті бездуховності. В умовах особливого періоду, бойових дій наші військовослужбовці повинні мати місце, де вони зможуть звернутись до Бога. Каплиця надасть можливість задовольнити релігійні потреби і саме тут ми будемо молитися за мир, злагоду та процвітання нашої Батьківщини», – сказав у своєму виступі начальник Північного регіонального управління генерал-майор Валерій Курніков.

Після цього настоятель кафедрального Свято-Михайлівського собору митрофорний протоієрей отець Богдан провів обряд благословення на побудову прикордонної каплиці.

Фото прес-служби Північного регіонального управління Держприкордонслужби України

Як повідомляв Житомир.info, 14 жовтня в Житомирському драмтеатрі військовослужбовців з нагоди Дня захисника України нагородили пам’ятними знаками, іменними годинниками та грамотами від обласної та міської ради.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі