Місто

Нова забавка для читачів Житомир.info – склади тротуарну плитку з пазлів

17 October 2016, 15:17

Вже більше двох місяців в Житомирі проводиться реконструкція тротуарів в центральній частині міста, а з 8 вересня почали реконструкцію пішохідної Михайлівської.

Попри обіцянки влади, кінця-краю ремонтам не видно. Називаються терміни завершення робіт, які насправді виявляються нереальними: до 16 жовтня обіцяли покласти плитку на всіх «розритих» тротуарах, а відремонтовану частину Михайлівської для пішоходів планували відкрити 15-17 жовтня.

Пропонуємо читачам Житомир.info долучитися до цьогорічної міської забавки та самостійно скласти плитку з пазлів.

Як повідомляв Житомир.info, в центрі Житомира знімати асфальтове покриття тротуарів почали  12 серпня , а перед цим у мерії показали, як виглядатимуть житомирські тротуари після ремонту. Плитку, яку використають для капітального ремонту тротуарів центральних вулиць Житомира, мали привезти 5-6 вересня, але привезли лише 13 вересня. Нова бруківка, яку 14 вересня почали вкладати на тротуарі по вул. Театральній у Житомирі, була подекуди тріснута або зі сколотими краями. Тріснуту плитку, після розголосу замінили на нову.

Усього на капітальний ремонт тротуарів у центрі Житомира в 2016 році виділили 19 млн 314,3 тис. грн. Переможцем тендеру міськради на проведення капітального ремонту тротуарів по вул. В. Бердичівській стала «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» з Львівщини, яка обійшла житомирський «Фаворит». Пізніше мер Сергій Сухомлин пояснив, що житомиряни програли через завищену вартість укладання плитки, а представники «Фавориту» розповіли, що вважають тендер на проведення капітального ремонту тротуарів в центрі Житомира непрозорим.  

Підготуй Михайлівську до вкладання нової плитки 




Гранітна плитка на Михайлівській має бути рівненька




Зроби гарний майданчик перед телецентром 




На Київській вже можна гуляти по новій плитці




Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі