Події

У райцентрі Житомирської області вечірні посиденьки закінчилися смертельною бійкою

18 October 2016, 11:00

15 жовтня до поліції надійшло повідомлення про смерть у лікарні 56-річного жителя Пулинського району. Чоловіка доставили домедзакладу з численними травмами і врятувати його життя медикам не вдалося. Цього ж дня поліцейські встановили та затримали осіб, причетних до жорстокого побиття померлого.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), працівники поліції з’ясували обставини події. Як розповів т.в.о. начальника Баранівського відділення поліції Сергій Собецький, попередньо встановлено, що увечері 14 жовтня загиблий разом ще з кількома знайомими розпивали спиртне в одного з них вдома у смт. Довбиші. Під час застілля між чоловіками виникла сварка через старі образи. Словесна перепалка переросла в бійку, унаслідок 56-річний потерпілий й отримав травми, не сумісні з життям. Чоловіка у тяжкому стані із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, множинні переломи ребер з обох боків було госпіталізовано. Врятувати йому життя не вдалось. За підозрою у вчиненні кримінального правопорушення поліцейські затримали двох підозрюваних – 23-річного господаря оселі та 49-річного місцевого жителя. Нині вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Законодавством за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня 2016 року у Радомишлі Житомирської області 18-річна дівчина смертельно поранила свого залицяльника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі