Влада

Начальник управління освіти Житомирської ОДА з перевіркою з'їздив у Бердичівське ПТУ

22 October 2016, 10:39

21 жовтня начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Вадим Калінін перевірив стан закладу та прилеглої території професійно-технічного училища №12 м. Бердичева.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.
 
«На території училища знаходиться виробничий та адміністративний корпуси, які знаходяться  у неналежному стані та потребують ремонту, а прилегла територія – прибирання», - йдеться у повідомленні.
 
Найважливіша проблема училища – недоукомплектовані групи.
 
«Ми даємо вам час до 1 листопада, аби групи були повністю укомплектовані. Це наше спільне з вами завдання розвивати заклад і робити його таким, щоб до нього приїжджали вчитися діти з різних регіонів країни», – звернувся Вадим Калінін до викладачів та керівництва училища.
 
Також Вадим Калінін повідомив, що з наступного року фінансування закладу перейде з місцевого бюджету до обласного. Крім цього з 2017 року буде регіональне замовлення.
 
«Ми маємо з вами робити все, аби заклад функціонував і діти здобували професії, які їм подобаються, тим паче, що вони дуже люблять цей заклад та переживають за нього – це мотивація для нас», – підкреслив начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Вадим Калінін.
 
Після спілкування з викладачами і батьками директор училища написав заяву на звільнення. 
 
Довідково. На сьогоднішній день на базі училища здійснюється навчання за слідуючими спеціальностями: 
 
кравець, закрійник (на базі 9-11 класів з терміном навчання відповідно 3 роки та 1,5 роки. Підготовка з даних професій здійснюється у швейних майстернях, які відповідають згідно існуючим стандартам);
 
перукар, візажист (на базі 9 класів з терміном навчання 3 роки);
 
кухар (на базі 11 класів з терміном навчання 1,5 роки);
 
кухар, офіціант (на базі 9 класів з терміном навчання 3 роки).
 
Як повідомляв Житомир.info, Міносвіти знову змінило правила вступу до вищих навчальних закладів.
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото з сайту Житомирської ОДА
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі