Влада

Заступнику директора «Житомирського облавтодору» і трьом керівникам у районах оголосили догани за неналежну підготовку до зими

24 October 2016, 09:51

Начальник служби автомобільних доріг у Житомирській області Олег Антонюк під час робочої наради, що відбулася між керівним складом служби та керівниками філій ДП «Житомирський облавтодор», за неналежну підготовку до зими ініціював притягнути до відповідальності заступника директора «Житомирського облавтодору» з експлуатаційного утримання, керівників Житомирської, Новоград-Волинської ДЕД та Новоград-Волинського та Коростишівського райавтодорів.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба служби автомобільних доріг у Житомирської області.

«Під час робочої наради між керівним складом «замовника» робіт на автошляхах області – службою автомобільних доріг у Житомирській області та її державним підрядником – керівниками філій ДП «Житомирський облавтодор» гостро стояло питання готовності підприємств до роботи взимку. Належний стан техніки, наявність у достатній кількості фрикційних матеріалів, сумішей для ліквідації аварійної ямковості та працівників – запорука надійного експлуатаційного утримання автодоріг у зимову пору. Відповідно до затвердженого плану заходів з підготовки дорожніх підприємств області по роботі з ліквідації зимової слизькості, станом на 21 жовтня поточного року заготовлено протиожеледних матеріалів на майже 74 % від потреби, відремонтовано та підготовлено техніку майже на 90%. Крім того, ДП «Житомирський облавтодор» укладено 5 договорів на залучення 12 одиниць техніки сторонніх організацій при несприятливих погодних умовах взимку», – йдеться у повідомленні.

Особлива увага в ході розмови була акцентована на дотриманні безпеки руху на штучних спорудах та ділянках з підвищеною аварійністю.

А от ситуацію з кадрами в райавтодорах і дорожньо-експлуатаційних дільницях, вочевидь, повинна вирішити ініціатива Укравтодору щодо підвищення заробітної платні.

Начальник служби автомобільних доріг у Житомирській області Олег Антонюк наголосив присутнім про належну підготовку підприємств до роботи взимку та про особисту відповідальність керівників в разі негоди.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області утворили оперативний штаб та почали готуватися до роботи в осінньо-зимовий період 2016/17 року, на підготовку планували витратити з різних джерел фінансування майже 220 млн грн, що на 40 млн грн менше, ніж було заплановано торік.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі