Події

Київські правоохоронці розшукують 25-річного хлопця, який на Mercedes Vito поїхав до Житомира і зник

25 October 2016, 11:59

Столичні правоохоронці розшукують 25-річного хлопця, який не виходить на зв'язок із рідними.

Про це 25 жовтня повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Києва.

«Батько зниклого розповів правоохоронцям, що 19 жовтня 2016 року син виїхав з дому на автомобілі «Мерседес Віто» з державними номерами АМ 7855 АІ до Житомира. Ввечері син сказав батькові, що збирається їхати до Києва, але, де саме він знаходиться, не повідомив. Після цього на телефонні дзвінки він не відповідав і до теперішнього часу він не повернувся додому», - йдеться у повідомленні.

Також працівники поліції встановили свідка, який бачив хлопця у Житомирі. На своєму автомобілі він направлявся в сторону Києва, взявши із собою близько восьми пасажирів.

Рудюк Денис Васильович, 1991 р. н., зріст 170 см, волосся світле, коротке. Характерні ознаки: на плечі лівої руки є татуювання у вигляді крил та слід від операції на лобі. Був одягнутий у балонову синю куртку, сині джинси, сині кросівки та кофту із горизонтальними полосами чорно-біло-червоних кольорів.

«Якщо відоме місцезнаходження хлопця або маєте будь-яку інформацію про нього, просимо звертатися до Подільського управління поліції на вул. Хорива, 20 або телефонувати за номерами: (044) 425-24-34, 098-662-50-02, «102», - закликають правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня повернулася додому неповнолітня жителька Житомира Олександра Вишневська, яку розшукували з 17 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі