Культура

У міській раді презентують серію листівок про сучасний Житомир

25 October 2016, 15:08

Серію листівок на теми «Житомир сучасний» та «Житомир 2030» незабаром презентують в приміщенні на майдані Корольова.

Про це 25 жовтня повідомляє сайт міської ради.

«У Житомирі відбудеться виставка робіт учасників конкурсу зі створення серії листівок «Житомир сучасний» та «Житомир 2030». У листівках виражене прагнення дітей та молоді жити в затишному, комфортному та зеленому місті, де бережуть традиції, дбайливо ставляться до здобутків минулого, втілюють найкращі новітні досягнення. Роботи були створені під час «Майстерні міста Житомир», у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Житомирською міською радою та фінансується Урядами Німеччини і Швейцарської Конфедерації», - йдеться у повідомленні.

Урочисте відкриття відбудеться 31 жовтня о 15.00. Триватиме виставка до 14 листопада 2016 року. Переглянути роботи можна буде на другому поверсі приміщення Житомирської міської ради )майдан Корольова, 4/2).

Як повідомляв Житомир.info, 23-25 вересня біля кінотеатру «Жовтень» проходив урбаністично-культурний захід «Майстерня міста».

 

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі