Місто

У Житомирі назвали лідера онлайн-голосування за кращу концепцію перетворення кінотеатру «Жовтень» на арт-центр

25 October 2016, 16:19

У першому турі відкритого конкурсу на ескізний проект «Арт-центр Житомир» найбільшу підтримку у соцмережі отримала пропозиція від творчого дизайн-колективу EDS щодо перетворення непрацюючого кінотеатру «Жовтень» на майданчик у стилі хай-тек.

Результати онлайн-голосування опублікували 24 жовтня на сторінці конкурсу у Facebook.

«Станом на 24 годину 21.10.16 року найбільшу підтримку отримали роботи:

Дякую всім авторам за роботи. Виконані роботи вражають. Про час проведення 2 етапу конкурсу авторів буде повідомлено окремо», – йдеться у повідомленні.

Переможця відкритого конкурсу оголосять після другого туру, який планують провести 31 жовтня.

«31 жовтня о 16.00 в прес-центрі міської ради відбудеться засідання журі щодо підбиття підсумків 2 туру конкурсу на найкращу концепцію трансформації кінотеатру Жовтень в Арт-центр Житомир», – уточнюють організатори.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня для розробки концепції арт-центру в житомирському кінотеатрі «Жовтень» створили ініціативну групу. Для розробки ескізного проекту у міській раді вирішили оголосили конкурс. У відповідному розпорядженні міського голови №574 від 7 липня 2016 року, йдеться про те, що конкурс проводиться у два тури. Так, протягом І туру визначення кращих проектних пропозицій відбуватиметься шляхом онлайн-голосування на сторінці https://www.facebook.com/artcentre.zt. До другого етапу конкурсу пройдуть автори десяти кращих конкурсних проектів, які перемогли у І турі. Онлайн-голосування за проекти стартувало 16 жовтня.

Ескізний проект, який отримав найбільшу підтримку житомиряни під час онлайн-голосування у Facebook

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі