Влада

Президент представив нового голову Житомирської ОДА Гундича та подякував Машковському

27 October 2016, 13:45

27 жовтня в сесійній залі Житомирської облради президент Петро Порошенко представив нового голову облдержадміністрації Ігоря Гундича.

Промова президента тривала майже півгодини, а саме представлення голови ОДА він почав напівжартома.

«У нас є людина, на яку плечі якої можна покласти втілення реформ, яка може стати справжнім лідером в області. Порадились, подивились, прийняли рішення, що його мають звати Ігор Петрович. Я можу висловити велику надію, що Житомирщині пощастило. І відповідно до рішення дуже жорсткого, конкурентного конкурсу, його виграв Ігор Петрович Гундич», - сказав Петро Порошенко.

Після цього перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук зачитав указ про призначення Ігоря Гундича головою Житомирської облдержадміністрації.

«Ми прийняли рішення, що квітів не даруєм, чоловікам вручаємо посвідчення... Я впевнений, що Ігор Петрович з честю справиться з покладеним на нього завданням», - підкреслив Петро Порошенко.

Президент також подякував Сергію Машковському, який був головою Житомирської ОДА з 21 липня 2014 року по 31 серпння 2016 року.

«Я хотів би висловити слова вдячності Сергію Машковському. Авторитетний керівник, який у важкі часи підставив плече. Коли приходив, то сказав, що не хоче вростати в цю державну службу і через два роки хоче повернутися у реальний сектор», - розповів Порошенко.

Детальніше про представлення нового голови ОДА дивіться у сюжеті на нашому сайті

Нагадаємо, Петро Порошенко приїхав до Житомира з годинним запізненням.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня з 11.00 майдан Корольова був частково перекритий поліцією, людей в будівлю облдержадміністрації пускали після проходу рамки металошукача, президента біля входу зустрічали люди з прапорами. У Житомирі президент Петро Порошенко представлятиме нового голову ОДА Ігоря Гундича та відвідає завод «Kromberg and Schubert».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі