Влада

Новий голова Житомирської ОДА зобов’язався виправдати сподівання президента «у втіленні державних реформ»

27 October 2016, 15:24

Президент України Петро Порошенко 27 жовтня у Житомирі представив голову Житомирської ОДА Ігоря Гундича.

«На сьогоднішній день я думаю, що у нас є людина, на плечі якого можна покласти всю цю відповідальність, який може бути справжнім лідером в області, порадилися, подивилися, прийняли рішення, що його мають звати Ігор Петрович. (сміх в залі) Не завжди так буває, але тут я можу висловити тверду надію, що Житомирщині пощастило і, відповідно до рішення жорсткого і дуже конкурентного конкурсу, його виграв Ігор Петрович Гундич», – сказав Петро Порошенко, і подякував за роботу попередньому губернатору Сергію Машковському.

«Він у важкі часи підставив плече, став на чолі області, зробив це з честю. Коли приходив, попросив: «Я приходжу, бо в країні важко, але я не хочу вростати в ці чиновницькі державні служби і через 2 роки відпустити». Я подякував Сергію. Він повертається в реальний сектор, але те, що він зробив в області заслуговує на повагу», – зазначив президент.

Новому голові облдержадміністрації Петро Порошенко вручив посвідчення і перелічив завдання, які покладає на Ігоря Гундича.

«Я впевнений в тому, що Ігор Петрович з честю справиться з покладеним на нього завданням, що політична стабільність і реформаторство Житомирської області будуть збережені, що питання інвестицій, дорожнього будівництва і питання антикорупційності, і питання чесних і прозорих виборів, питання захисту соціально незахищених, і питання підвищення заробітної платні, і ті завдання, які я поставив, разом цією спільною і потужною командою будуть виконані. Принаймні я хочу наголосити, що я дивлюсь в майбутнє з оптимізмом. Ніхто нас не налякає, Хто нас не подолає, В Берліні нормандськими форматами нас не треба лякати, ми будемо захищати позицію України ми робимо це сильно потужну і професійно. Скільки там було скавчання, що викручують руки, заставлять. Наголошую, що голос України звучить голосно, сину, потужна і аргументом для цього є ці реформи, які втілюються в життя в Україні нашої з вами командою. Отже, слава Житомирщині і слава Україні», - сказав Петро Порошенко.

У своїй промові новий голова Житомирської ОДА наголосив, що готовий до покладеної на нього відповідальності.

«Вельмишановний пане Президенте, Висловлюю Вам повагу та дякую за довіру. Вважаю своїм обов'язком виправдати ваші сподівання у втілені державних реформ. Я маю за честь бути у команді президента і очолити Житомирську область у непростий але надзвичайно важливий для країни час. Призначення головою облдержадміністрації сприймаю перш за все, як велику відповідальність. І повірте, я до неї готовий на 100 відсотків. Запевняю вас, що спрямовуються ресурси на реалізацію стратегії президента «Україна 2020 на Житомирщині». Я не люблю пафосних слів, бо звик працювати на результат і переконаний, що ми його покажемо», – сказав Ігор Гундич.

Після того, як президент представив Ігоря Гундича в якості нового голови ОДА, на сайті глави держави з’явився указ про призначення, датований 27 жовтня 2016 року.

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі