Події

У Бердичеві водій Peugeot врізався в огорожу залізничного переїзду і залишив автомобіль із травмованим пасажиром

28 October 2016, 11:21

Поліцейські розшукують водія Peugeot 5008, який втік з місця ДТП після зіткнення з огорожею залізничного переїзду. Пасажира іномарки з травмами госпіталізували до місцевої лікарні. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«28 жовтня о 04:40 водій автомобіля Peugeot 5008, рухаючись по вулиці Житомирській у місті Бердичеві, проїжджаючи через перегон залізничного переїзду, не впорався з керуванням. Унаслідок чого сталося зіткнення з роздільною огорожею. Керманич транспортного засобу з місця пригоди втік. Унаслідок ДТП пасажир автомобіля, 22-річний житель райцентру, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Бердичівської міської лікарні. Попередньо встановлено, що він знаходився у стані алкогольного сп’яніння та є власником автомобіля», – йдеться у повідомленні.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, з’ясовуються причини та обставини події. Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля міг бути 40-річний бердичівлянин. Нині триває його розшук.

Фото з сайту ГУ НП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня в Бердичеві Житомирської області, по вул. Вінницькій, близько 18:45 водій легковика наїхав на дівчину-пішохода і з місця аварії втік.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі