Події

У Житомирській області на 2 день після ДТП померла жінка-пішохід, поліція встановлює обставини

28 October 2016, 15:53

У Коростишівському районі Житомирської області внаслідок ДТП постраждала 45-річна жінка, яка померла на другий день у лікарні.

Про це 28 жовтня повідомив сайт головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 жовтня близько 18.20 на 106 км автодороги Київ-Чоп, поблизу санаторію «Лісова казка». За попередніми даними, водій автомобіля Nissan Micra, 32-річний житомирянин, здійснив наїзд на пішохода, 45-річну жительку м. Коростишева, яка переходила дорогу у невстановленому місці. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до відділення інтенсивної терапії Коростишівської лікарні. Уранці 27 жовтня жінка померла», - інформує поліція.

Розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, у рамках якого триває встановлення всіх обставин події, - повідомляють у відділі комунікації.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області повідомляє також про іншу ДТП, яка сталася у Малинському районі 26 жовтня. В результаті події постраждали водій та пасажир «Жигулів», останнього довелося «вирізати» з авто.

«26 жовтня о 17:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню травмованого пасажира з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля. Дзвінок поступив від працівників швидкої медичної допомоги, які вже перебували на місці. Подія трапилася на одній із вулиць смт Чоповичі Малинського району. Як з’ясувалося, водій автомобіля «Жигулі» з’їхав у кювет та врізався в дерево. По прибуттю надзвичайників 30-го професійного пожежного посту, травмованого чоловіка вже забрала швидка. Крім того, в салоні легковика пасажира було затиснуто між передньою панеллю та сидінням, двері транспортного засобу заклинило. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту та підручних засобів дістали потерпілого із пошкодженої автівки та передали до рук медиків», - повідомляє управління.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють фахівці.

Фото прес-служби УДСНС в області

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві розшукують водія таксі, який збив молоду дівчину і не зупинився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі