Події

Військова прокуратура Житомирського гарнізону закінчила досудове розслідування щодо 3 поліцейських-хабарників, які збували наркотики

1 November 2016, 10:00

Військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України закінчила досудове розслідування щодо трьох працівників поліції, які вимагали хабарі та збували наркотики.

Про це Житомир.info розповів військовий прокурор Антон Войтенко.

«Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо організованої злочинної групи, яка підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 307 КК України, до складу якої входили три поліцейські Житомирського ВП ГУНП у Житомирській області.

Так, зазначені особи у 2016 році здійснювали незаконний збут наркотичних речовин наркозалежним особам на території Житомирської області, після чого, вимагали у останніх грошові кошти за не притягнення їх до кримінальної відповідальності», – розповів військовий прокурор Житомирського гарнізону.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі близько першої години дня 3 червня трьох співробітників житомирської поліції затримав спецпідрозділ СБУ «Альфа». Чоловіків затримали на вулиці Гагаріна й підозрювали у вимагали хабара та збуту наркотиків. 6 червня прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України повідомила, що затримані за хабарі житомирські поліцейські перебувають під вартою, але суддя встановив заставу в 29 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі