Політика

Житомирські комуністи продовжують відзначати річницю революції, цього разу – мітингом проти влади

7 November 2016, 12:55

Близько сотні людей, передусім пенсійного віку, 7 листопада у Житомирі на майдані С. П. Корольова провели мітинг проти підвищення тарифів. Серед мітингувальників були прихильники забороненої нині Комуністичної партії. У руках вони тримали транспоранти червоного кольору, на яких можна було прочитати «Владу та власність – трудовому народу!»  та «Чинуши бьют баклуши – пора надрать им уши!»

У коментарі Житомир.info другий секретар обкому Компартії України Зінаїда Стрякіна розповіла, що на мітинг вони вийшли під гаслом «Тарифи нас вбивають».

«Нас зібрало життя, яке сьогодні стало нестерпним. Сьогоднішній мітинг відбувся під гаслом «Тарифи нас вбивають» – це дійсно так. Ми зібралися 7 листопада, тому що це день, коли народ зібрався супроти влади, яка теж їх нищила: супроти не лише буржуазії, а всього того олігархічного, проти війни, проти того, що довело їх до зубожіння. Сьогодні народ доведений до відчаю. Ми, організатори, фактично слухали людей, які говорили про величезні тарифи, про те, що неможливо на ці пенсії і зарплати нормально, по-людськи, жити, про те, що немає роботи для їхніх дітей, для їхніх онуків. Влада постійно обманює простих людей – молодь, ветеранів, пенсіонерів і дітей війни. І це вже далі терпіти неможливо. Я дивлюся, що ті, хто при владі, ненавидять народ України. Вже три роки говоримо про одне й те ж саме, а щороку все гірше й гірше. Справжні реформи починають діяти вже буквально за рік. Сьогодні вже минуло три роки, і ці реформи діють супроти України, супроти народу і піднімають людей на боротьбу», – сказала вона.

За її словами, 9 листопада учасники мітингу збираються відправити звернення зі своїми вимогами президенту України, голові Верховної Ради України та прем’єр-міністру. Документ також планують продублювати й на ім’я голови Житомирської ОДА та Житомирського міського голови.

«Ми відправляємо це звернення і говоримо, що так далі жити не можна. Звучали навіть пропозиції перекривати дороги, їхати на Київ, бо така ситуація скрізь по Україні. Коли об’єднаються люди незалежно від політичних переконань, то мало олігархам не здасться», – зауважила Стрякіна.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі