Події

У Житомирі на Гоголівській вистрілили у скло автомобіля Nissan

8 November 2016, 23:29

У Житомирі по вулиці Гоголівській, біля магазину «Садівник», 8 листопада близько 18:40 перехожий вистрілив у скло автомобіля Nissan Qashqai.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

За попередньою інформацією головного управління Нацполіції, в авто могли вистрілити з пневматичної зброї.

«Водій транспортного засобу виїхав на пішохідну зону, тобто на тротуар, і їхав по ньому. За попередньою інформацією, комусь із перехожих це не сподобалось і він, використавши пневматичну зброю, вистрілив у скло автомобіля», – зазначила у коментарі Житомир.info начальник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Власник пошкодженого автомобіля Василь Шевчук одразу зателефонував до поліції. Однак за чотири години так і не дочекався приїзду оперативно-слідчої групи.

«Справа в тому, що тут неможливо проїхати повз тротуар, бо він ані бордюрами, нічим не відмічений. Це між 15 і 17 будинками по вулиці Гоголівській, біля магазину «Садівник». Я виїжджав з двору і почув хлопок у заднє праве скло автомобіля. Я зупинив машину відразу – вийшов, подивився: схоже на слід від вистрілу. Поки немає балістів, я нічого стверджувати не можу, тому в машину принципово й двері не відкриваю. Після останньої розмови (з поліцією), за чотири години після першого звернення, я спитав, коли буде група, – мені сказали, що, можливо, через годину, а можливо, пізніше. При тому, що кожну годину, що я телефонував, казали, що через півгодини-годину. В результаті, зараз будемо дзвонити на «лінію довіри» поліцейську або під’їдемо в міське управління на Лесі Українки (Житомирський відділ поліції, – ред.)», – розповів виданню водій.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 8 листопада близько 15:00 на перехресті вулиць Київська-Івана Мазепи (колишня Мануїльського) сталася дорожньо-транспортна пригода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі