Події

Житомирських полісменів, які дебоширили в стриптиз-барі, вже звільнили з роботи

9 November 2016, 12:26

Двох оперативних співробітників управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області, які 6 листопада влаштували бійку зі стріляниною у стриптиз-барі «Тік-Так», 8 листопада звільнили з обійманих посад.

Про це у коментарі Житомир.info розповів начальник управління захисту економіки в Житомирській області Дмитро Тишлек.

«За результатами проведеної службової перевірки, цих співробітників звільнено з посад, якщо не помиляюсь, то вчорашнім числом (8 листопада 2016 року, – ред.). Від імені керівництва можу сказати, що дані дії сприйняті як вкрай негативні і такі, що не відповідають офіцерам, посадам, які вони займали в Національній поліції. Тому після вчинених ними дій їх відсторонили від виконання обов’язків, почалася службова перевірка, за результатами якої вони були притягнені до дисциплінарної відповідальності, тобто, були звільнені з посад. Матеріали всі у прокуратурі, де відкрили кримінальне провадження за статтею 296 («Хуліганство»). Прокуратура дасть оцінку їхнім діям. Це були переатестовані оперативні співробітники управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області. Місця для таких людей у Нацполіції немає!» – зауважив Тишлек.

Як повідомляв Житомир.info, конфлікт стався 6 листопада о 5 ранку. Причиною стало те, що двоє чоловіків, які відпочивали у клубі, відмовилися оплатити рахунок. Коли на місце прибули охоронці, чоловіки почали штовхати їх і наносити удари, один з відпочиваючих дістав пістолет і здійснив два постріли у стелю, після чого очевидці викликали поліцію.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі