Суспільство

У Черняхові біля новозбудованої школи висадили близько 200 дерев та декоративних кущів

11 November 2016, 16:19

11 листопада з нагоди завершення будівництва Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на території навчального закладу було висаджено близько 200 дерев та декоративних кущів.

Про це повідомляє прес-служба Черняхівської РДА.

Посадковий матеріал надано Черняхівським та Богунським лісництвами. До висадки дерев разом з вчителями, учнями перших та одинадцятих класів долучився й голова райдержадміністрації Павло Ігнатенко. Очільник району висловив сподівання, що ці дерева приймуться, і майбутні покоління побачать результати сьогоднішньої праці.

«На моє переконання, висаджені в ці дні саджанці скоро стануть чудовою окрасою не тільки школи, а й селища. Наше завдання – спільними зусиллями влади і громади покращити благоустрій населених пунктів району, створити чисті й комфортні умови життя на наших вулицях та у дворах», - зазначив Павло Ігнатенко.

Нагадаємо, у вересня цього року Черняхівську ЗОШ I-III ступенів відвідала міністр освіти і науки Лілія Гриневич, яка назвала оновлену школу позитивним прикладом. Будівництво нового приміщення школи у райцентрі здійснювалося за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевим бюджетом: у 2016 році коштів ДФРР виділено 6015,159 тис. грн, з місцевого бюджету – 668,351 тис. грн.

Фото прес-служби РДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі