Політика

Нардеп-мажоритарник від Житомирської області купив собі новеньку Audi SQ7 за півтора мільйони

16 November 2016, 17:47

Народний депутат Віктор Развадовський, який був обраний по мажоритарному округу №67 в Житомирській області, в жовтні цього року купив собі новий автомобіль.

Про це зазначається в Єдиному державному реєстрі декларацій: нардеп повідомив про суттєві зміни в майновому стані.

Автомобіль Audi SQ7 2016 року випуску Віктор Развадовський купив 11 жовтня цього року за 1 млн 500 тис. грн. Зазначено, що продавець майна – громадянин Товстуха Сергій Олексійович. В Інтернеті можна знайти інформацію, що Сергій Олексійович Товстуха є доцентом кафедри спеціальних дисциплін та організації професійної підготовки Національного університету ДПС України.

Нагадаємо, Развадовський майже десять років працював в органах Державної податкової адміністрації України. У 2008 році, будучи радником голови ДПА України, він виступав офіційним опонентом при час захисту однієї з кандидатських дисертацій в Національному університету Державної податкової служби України.

Як повідомляв Житомир.info, в електронній декларації за 2015 рік Віктор Развадовський зазначив, що 19 грудня минулого року він за 992 тис. грн купив автомобіль Audi Q7 2015 р.в.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі