Події

В Авдіївській промзоні загинув житомирянин Сергій Ходоровський, у місті оголошено Дні жалоби

18 November 2016, 12:34

Сержант контрактної служби, командир бойової машини піхоти, командир відділення І механізованого батальйону 72 окремої механізованої бригади Ходоровський Сергій Леонідович загинув у зоні АТО.

Про це пише 72 Гвардійська ОМБР на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора, 17 листопада, на Авдіївській промзоні від осколкового поранення загинув наш побратим, командир взводу Ходоровський Сергій Леонідович. Йому було 36 років, кадровий військовий. В Армію прийшов у 1998 році, був в Іраку, влітку 2014-го виходив з Іловайська, з весни 2015-го воював у 72 ОМБр. Мужній воїн, досвідчений командир, надійний товариш, На жаль, війна не розбирає, кого забрати... Бойові друзі Сергія передали його сім'ї зібрані кошти, щоб хоч якось підтримати близьких у цей тяжкий час. Картка для пожертв дружини Героя, Світлани Сергіївни Ходоровської, приват: 5168 7555 2000 11 79», - йдеться у повідомленні.

У Житомирській міській раді повідомили, що у місті оголошено Дні жалоби.

«У зв'язку трагічною подією та на виконання рішення виконавчого комітету від 07.09.2016   № 788 в Житомирі оголошено Дні жалоби. Рекомендуємо підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності, скасувати у Дні жалоби проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань», - зазначається на сайті Житомирської мерії.

У прес-службі Житомирської міськради Житомир.info уточнили, що прощання з військовим відбудеться у суботу, 19 листопада, о 14.30.

Фото зі сторінки у Facebook 72 Гвардійська ОМБР

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі