Влада

Управління Нацполіції в Житомирській області почало відбір майбутніх шерифів

21 November 2016, 14:46

Т.в.о. начальника головного управління Національної поліції області Андрій Мамульчик повідомив, що 21 листопада у Житомирській області розпочався відбір дільничних офіцерів поліції. Про роботу поліцейської комісії по відбору кандидатів розповів її голова Віталій Француз.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП.

«Із сьогоднішнього дня розпочався конкурсний процес заміщення 58 вакантних посад дільничних офіцерів поліції у територіальних підрозділах поліції Житомирщини. Відтак громадяни, які мають бажання служити у поліції та відповідають усім критеріям відбору, вже відсьогодні можуть подавати заявки на участь у конкурсі», - розповів Андрій Мамульчик.

Відбір майбутніх шерифів триватиме з 21 листопада по 5 грудня 2016 року. У цей період усі бажаючі можуть подати заявку, заповнивши онлайн-анкету. Процес відбору складається з окремих етапів, для кожного з яких встановлено прохідний мінімум. Кандидати запрошуються на наступний етап лише за умови успішного проходження попереднього.

Одним із завершальних етапів процесу відбору кандидатів на службу є засідання поліцейської комісії, на яких будуть розглядатися рейтинги конкурсантів. Детальніше про це розповів голова поліцейської комісії ГУНП в Житомирській області радник міністра внутрішніх справ Віталій Француз.

«Процес відбору кандидатів у поліцію якісно відрізняється від аналогічного процесу у колишню міліцію. Завдяки оприлюдненій у загальнодоступній мережі Інтернет інформації людина самостійно і безконтактно вирішує для себе, чи може вона претендувати на посаду дільничного і чи влаштовують її умови», - зазначив Віталій Француз.

Що стосується кандидатів, то з-поміж усіх бажаючих на відповідні посади можуть претендувати й колишні працівники поліції, які звільнилися без негативних мотивів.

Загальна тривалість конкурсу складає близько 4 місяців, за його результатами формується рейтинг кандидатів, які успішно пройшли всі етапи. Найкращі за цим рейтингом будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть первинну підготовку працівників поліції.

Ознайомитися з усіма умовами і безпосередньо заповнити онлайн-анкету кандидати можуть на офіційному веб-сайті ГУНП в Житомирській області.

Також з 21 листопада для кандидатів розпочав роботу кол-центр, де можна отримати довідкову інформацію за телефонами (067) 412-62-28, (093) 826-27-10 або електронною поштою konkurs-police@ukr.net щодня у будні з 9:00 до 18:00.

Як повідомляв Житомир.info, з 11 по 21 листопада в обласному управління поліції приймали документи від кандидатів на посади заступників начальників управлінь ГУ НП та начальників 6 відділень поліцій.

 

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі