Події

У райцентрі Житомирської області грабіжник напав на закохану пару з пістолетом

22 November 2016, 17:13

 Уночі 21 листопада у м. Олевську Житомомирської області невідомий чоловік, погрожуючи зброєю 18-річним юнаку та дівчині, силоміць відібрав у них жіночу сумку.

Про це 22 листопада написав сайт головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Про зухвалого незнайомця до Олевського відділення поліції повідомив 18-річний житель райцентру. За його словами, на одній з вулиць на нього і його дівчину напав чоловік. Погрожуючи молодим людям чимось схожим на пістолет, зловмисник відібрав у дівчини сумку з продуктами, одягом та особистими документами», - інформує поліція.

Заявники змогли описати, як виглядав їх кривдник. У сусідньому кварталі поліцейські помітили чоловіка із жіночою сумкою, за прикметами схожого на розшукуваного.  При появі правоохоронців він невдало спробував зникнути.

«33-річного жителя м. Миколаєва було затримано. У злочині він зізнався, пояснивши його вчинення пошуком легкої наживи. Під час огляду у затриманого було вилучено 2 пристрої для відстрілу гумових куль калібру 9 мм та понад десятка набоїв до них, ніж і відібрані у дівчини речі. Зброю та боєприпаси направлено на експертне дослідження», - повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

За фактом розбійного нападу (ст.187 ККУ) розпочато кримінальне провадження. Чоловіка  було затримано за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру і вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Затриманого перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Олевського району. За чинним законодавством, за розбійний напад підозрюваному може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, на початку листопада 2016 року житомирські копи затримали хлопця, який на вулиці Кочерги вирвав у жінки сумку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі